Mitä ovat liikelahjat?

Liikelahja

Liikelahjat ovat lahjoja joita yritys voi antaa esimerkiksi asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai yrityksen omille työntekijöille. Liikelahjan valitsimisessa on tärkeää miettiä kohderyhmää jolle liikelahja tulee. Kun tiedetään mistä kohderyhmä, kuten esimerkiksi asiakaskunta tai työntekijät pitävät niin liikelahja on helpompi valita. Tällöin myös osutaan suuremmalla todennäköisellä mielyttävään liikelahjaan. Yleisesti liikelahjan on oltava käytännölinen ja tarpeellinen. Tällöin liikelahjalle on käyttöä ja lahjan antaja tulee usein mieleen kun liikelahjaa käytetään. 

Mitä on suositut liikelahjat?

Suosittuja liikelahjoja ovat mm. mainostekstiilit omalla logolla. Mainostekstiilit voivat olla esimerkksi huppareita, lippiksia, pikeepaitoja, t-paitoja tai vaikka takkeja. Tuottesiin tehdään yleisesti yrityksen oma painatus jolloin kun mainostekstiiliä käytetään niin yrityksen logo saa näkyvyyttä. Kun mainostkstiiliä valitaan on tärkeää valita tyylikäs mainostekstiili jolloin lahjan saaja on tyytyväinen ja käyttää tuotetta. 

Suosittuja liikelahjoja ovat myös erilaiset jakotuotteet. Jakotuotteita voi olla esimerkiksi kynät, heijastimet, huulirasvat, avaimenperät, juomapullot, kaulanauhat ja putkihuivit. Tämän kaltaisille tuotteille on aina käyttöä, sillä ne kuuluvat arkeen. Esimerkiksi yritys voi jakaa mainoskyniä asiakkaille messuilla tai kun he tulevat käymään toimitolle. Heijastimia tarvitaan aina syksyisin, jolloin kun niitä jaetaan niin viestitään turvallisuudesrt. Huulirasvat ovat myös hyvä mainoslahjoja, sillä niille on käyttöä aina talvisin kun huulet kuivaavat. Avaimenperät ovat käytännöölisiä ja niihin voidaan liittää esimerkiksi pullonavaaja tai taskulamppu tällöin ne ovat erittäin hyödyllisiä. Kaulanauha on hyvä jakotuote erilaisissa tapahtumissa. Kaulanauhaan voidaan painattaa oma logo jolloin yritys jää mieleen. Usein ihmiset säilyttävät kaulanauhoja muistoina jilloin myös yritys tulee mieleen kun  kaulanouhoja katsellaan jälkikäteen. Putkihuivi eli tuubihuivi on hyödyllinen etenkin syksyllä ja talvella.Se lämmittää tehokkaasti kurkkua ja se voidaan nostaa myös suun kohtaan jolloin se toimii suojana viimalta ja tuulelta.

Edulliset ja laadukkaat liikelahjat ja mainoslahjat Belentialta

Jos etsit edullisia ja laadukkaita liikelahjoja niin suosittelen kääntymään Belentian puoleen, Belentia toimittaa liikelahjoja, mainoslahjoja ja mainosvaatteita valtakunnallisesti koko Suomeen. Heidän sivuiltaan löydät satoja tuotteita ja paljon kuvastoja, joista voit valita sinulle mieleiset liikelahjat ja pyytää niistä tarjouksen. Tutustu belentia.fi.

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *